Exact neemt SRXP over 

Exact, leverancier van de meest complete bedrijfssoftware voor het mkb in de Benelux, neemt SRXP over, de Nederlandse marktleider op het gebied van cloudsoftware voor expense management. Hiermee zorgt Exact dat het declaratieproces en de rapportage soepeler verloopt. Met deze stap breidt Exact zijn mogelijkheden voor kostenbeheersing en efficiency in het mkb verder uit.

Tijdsbesparing van 75 procent

Het efficiënt beheren van declaraties is een uitdaging voor veel organisaties. Er zijn nog niet heel veel bedrijven die dit proces volledig hebben geautomatiseerd. Met de cloud-portal en mobiele apps van SRXP kan het bedrijfsleven de tijd die aan onkostendeclaraties wordt besteed met 75 procent verminderen.

Exact ziet dat het voor het mkb belangrijk is om de uitgaven onder controle te houden en biedt de oplossingen om dat op een effectieve manier te doen. Door de overname van SRXP en de recente acquisitie van ProQuro, waarmee het purchase-to-pay-proces wordt geautomatiseerd, biedt Exact nu een volledige oplossing voor kostenbeheer.

Phill Robinson, CEO van Exact over deze ontwikkeling: “Dit is een geweldige stap voor Exact en voor onze klanten. Binnen het mkb ligt steeds meer focus op het onder controle houden van de uitgaven. Na de recente overname van ProQuro bieden we al geautomatiseerde ondersteuning voor het purchase-to-pay-traject. Dankzij de overname van SRXP bieden we het mkb en accountants nu ook expense management op een volledig geautomatiseerd manier. Dat is efficiënt en prettig voor zowel medewerkers als werkgevers. Als het declaratieproces soepel verloopt heeft dat een positief effect op de tevredenheid van werknemers en wordt er een significante kostenbesparing behaald.”

Veel gezamenlijke klanten

Exact en SRXP hebben al veel gezamenlijke klanten die de expense management-oplossing van SRXP combineren met de financiële software-oplossingen Exact Globe en Exact Online. De komende maanden wordt er gewerkt aan een nog betere integratie van SRXP in het productportfolio van Exact. Daarnaast blijft SRXP zich als eigen label met de eigen productnaam richten op grotere organisaties zoals Mammoet, Port of Rotterdam, Bugaboo en Rituals.

Pieter Verbruggen van SRXP zegt hierover: “Door de krachten te bundelen met Exact kunnen we onze sterke groei nog verder versnellen. We krijgen ondersteuning van een brede groep collega’s met veel expertise op het gebied van technologie, sales, support en marketing. De combinatie van een eigen label met een geïntegreerd aanbod binnen de oplossingen van Exact betekent dat we straks met onze technologie de business ondersteunen: van accountant tot kleinbedrijf, middenbedrijf en grootbedrijf en daar zijn we trots op.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.