Brancheorganisatie DHPA, Trusted Cloud Experts en CloudWorks gaan samenwerken

Brancheorganisatie voor hosting- en cloud providers DHPA en CloudWorks zijn een partnerschap aangegaan. Beide gaan samenwerken aan het informeren van de markt op basis van kennis en expertise binnen het DHPA netwerk. CloudWorks zal DHPA voorzien van hoogwaardige content waarin onder andere trends en ontwikkelingen die van belang zijn voor eindgebruikers worden uitgelicht.

Ruud Alaerds

Ruud Alaerds, de directeur van DHPA over het partnership: “De markt wordt hiermee geïnformeerd over wat DHPA-deelnemers te bieden hebben en welke ontwikkelingen zich voordoen onder hosting providers en cloud service providers. Onderdeel van het partnership is dat het DHPA initiatief trustedcloudexperts.nl een aparte pagina krijgt op de website van CloudWorks. Hierdoor kan op doeltreffende wijze de eindklant worden bereikt en de naamsbekendheid worden vergroot. CloudWorks stelt ons nu in staat om dat bereik verder uit te breiden.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel, de hoofdredacteur van CloudWorks ziet uit naar de samenwerking. “De DHPA is voor ons een ideale partner in ons streven om onze abonnees en bezoekers nog beter te bedienen. We hebben de afgelopen jaren de DHPA leren kennen als een professionele organisatie die we graag in staat stellen om zijn visie en initiatieven aan onze lezers voor te leggen.”

Naast het delen van inhoudelijke kennis uit de achterban, zal de DHPA-directie in iedere printeditie van CloudWorks een opiniërende column publiceren, die ook online beschikbaar zal zijn. Vooralsnog is het partnership voor de duur van een jaar gesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.