RackStation RS1219+ biedt schaalbare opslag en bespaart ruimte

Synology heeft RackStation RS1219+ geïntroduceerd, een gloednieuwe Synology 2U 8-bay NAS met schaalbare opslag en ondersteuning voor M.2 SSD voor nog betere prestaties. Dankzij het compacte ontwerp van het chassis past de RS1219+ in een 2-post of muursteun en is het systeem perfect geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven die snel willen uitbreiden zonder fors in een datacenter te investeren.

De totale eigendomskosten zijn een belangrijke factor bij de start van een bedrijf. De opslag die zulke bedrijven kopen, moet zowel compleet als voordelig zijn. De RS1219+ past dankzij de diepte van 12 inch in een 2-post rack, zodat bedrijven aan een kleine ruimte voldoende hebben en niet in railsets of servers hoeven te investeren.

“We zien een groeiende vraag naar mini datacenters wanneer er weinig ruimte voorhanden is, vooral bij snelgroeiende bedrijven”, zegt Katarina Shao, Product Manager bij Synology Inc. “De opslagcapaciteit van de RS1219+ kan tot 144 TB worden uitgebreid door één RX418 uitbreidingseenheid toe te voegen, zodat snelgroeiende bedrijven een oplossing voor gegevensopslag hebben die met het bedrijf mee kan groeien. Het systeem kan worden uitgebreid voor betere prestaties en minder vertraging door het gebruik van M.2 SATA SSD caches met een dubbele M.2 SSD adapterkaart in de PCIe sleuf, zonder de voorste bays in beslag te nemen.”

De RS1219+ draait op DiskStation Manager, het geavanceerde en intuïtieve besturingssysteem voor Synology NAS-systemen, waarbij hoogwaardige toepassingen worden geleverd voor betere gegevensbeveiliging en efficiëntere werkzaamheden. Synology wordt in de media gewaardeerd en heeft, naast de eerste plaats in de enquête van TechTarget in de categorie opslagsystemen voor middelgrote systemen, ook zeven jaar achtereen de PC Mag Readers’ Choice Award gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.