All IT Rooms bouwt nieuw datacenter voor Antoni van Leeuwenhoek

All IT Rooms maakt bekend een nieuw datacenter te realiseren voor het Antoni van Leeuwenhoek – Nederlands Kanker Instituut. Het datacenter wordt gebouwd in de nieuwe apotheek van het ziekenhuis.

All IT RoomsHet Antoni van Leeuwenhoek – Nederlands Kanker Instituut startte in oktober 2017 een aanbestedingsprocedure voor de realisatie van het nieuwe datacenter. Van de deelnemende partijen werden drie bedrijven uitgenodigd om een aanbieding te maken op basis van een uitgebreid programma van eisen. All IT Rooms kwam hierbij als winnaar uit de bus en mag het datacenter daarom bouwen.

Het datacenter gaat ongeveer 50 serverracks huisvesten en krijgt een vermogen van 400 kW. All IT Rooms meldt dat het project hiermee één van de grootste projecten op dit moment in de markt is. Het bedrijf zegt trots te zijn dat Antoni van Leeuwenhoek – Nederlands Kanker Instituut All IT Rooms heeft geselecteerd voor de realisatie van het nieuwe datacenter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.