De eBay Classifieds Group brengt aanbieders en kopers bij elkaar met Contrail van Juniper Networks

Juniper Networks maakt bekend dat de eBay Classifieds Group Juniper Networks Contrail Networking heeft ingezet voor de ontwikkeling van geautomatiseerde en uiterst schaalbare virtuele overlay-netwerken. Dit stelt klanten in staat om op eenvoudige wijze producten aan te bieden en te kopen en contact te leggen met kopers en verkopers. De eBay Classifieds Group koos voor de switches uit de QFX-reeks van Juniper Networks als basiscomponenten voor zijn fysieke infrastructuur om zijn cloud-netwerk van kracht te voorzien, de stabiliteit te verbeteren en voor snellere responstijden te zorgen.

logo-ebayclassifiedsgroupDe eBay Classifieds Group bracht zijn bedrijfsprocessen onder in de cloud om het ontwikkelingsproces voor zijn online advertentieplatforms drastisch te verkorten. Dankzij de technologie van Juniper en de SDN-benadering van netwerkintegrator Infradata kan het bedrijf nieuwe diensten nu in een paar uur tijd naar meerdere landen uitrollen.

De eBay Classifieds Group stond voor de opgave om diverse interne klanten van ondersteuning te voorzien. Daarnaast moesten zijn test- en productienetwerken voldoen aan diverse eisen die er in elke markt weer anders uitzagen. De keuze van het bedrijf viel op Juniper Networks en zijn partner Infradata vanwege hun vermogen om geavanceerde cloud-netwerken af te leveren op basis van technologie met een open karakter. De eBay Classifieds Group kan op deze manier eenvoudiger problemen oplossen. Mochten er zich toch problemen blijven voordoen, dan kan het rekenen op snelle en superieure ondersteuning.

  • Juniper Networks Contrail Networking is een simpele, open en flexibele SDN-oplossing die de ontwikkeling en het beheer van uiterst schaalbare virtuele overlay-netwerken automatiseert en zich snel kan aanpassen aan de behoeften van de klant. Contrail is voor het derde jaar achtereen uitgeroepen tot de beste commerciële SDN-controller voor OpenStack-implementaties op basis van een enquête onder OpenStack-gebruikers.
  • Het nieuwe dienstenplatform van de eBay Classifieds Group, dat wordt ondersteund door Contrail Networking, verkort de time-to-market voor nieuwe op maat toegesneden diensten en campagnes door het verbinden van virtuele bronnen binnen de private cloud en legacy infrastructuur.
  • Contrail Networking creëert eenvoudig beheerbare virtuele overlay-netwerken die naadloos kunnen worden geïntegreerd met de fysieke hardware van de eBay Classifieds Group.
  • Met Contrail Networking kan de eBay Classifieds Group de reikwijdte van virtuele overlay-netwerken uitbreiden naar diverse datacenters en clouds, zodat het workflows op flexibele wijze kan verplaatsen en onderbrengen.
  • De cloud van de eBay Classifieds Groups is ontwikkeld op basis van QFX5100-switches. Deze uiterst flexibele switches zijn speciaal ontwikkeld voor datacenters en kunnen dankzij hun open karakter dienstdoen als universele bouwstenen voor diverse netwerkarchitecturen.
  • De volledige infrastructuur wordt ondersteund door Junos OS, het besturingssysteem van Juniper Networks.
  • Juniper Networks werd tijdens de implementatie bij eBay Classifieds Group bijgestaan door zijn partner Infradata. Deze gerenommeerde netwerkintegrator legt zich toe op het ontwerp, de implementatie en ondersteuning van de geavanceerde netwerken van serviceproviders en bedrijfskritische netwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *