Future Hosting kondigt datacenter in Amsterdam aan

Managed hosting provider Future Hosting opent een datacenter in Nederland. Het datacenter staat in Amsterdam.

Server room interiorDit meldt Datacentres.com. Future Hosting is een managed hosting provider die zich richt op dedicated servers, SSD gebaseerde Virtual Private Servers (VPS) en hybride VPS. Het bedrijf beschikt over een wereldwijde infrastructuur, waaraan het nieuwe datacenter in Amsterdam wordt toegevoegd.

Het Amsterdamse datacenter geeft Future Hosting de mogelijkheid zijn managed hosting services met een lage latentie te leveren in de Europese Unie en Azië via een netwerk van tier 1 carriers, waaronder TeliaSonera en Level. Het datacenter wordt voorzien van allerlei beveiligingsfeatures. Denk hierbij aan 24/7 fysieke bewaking en meerlaagse toegangsbeveiliging met biometrische authentificatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.