Atos en ICTroom vormen alliantie rond end-to-end datacenterservices leveren

Leverancier van digitale services Atos en leverancier van maatwerk datacenteroplossingen ICTroom gaan een wereldwijde alliantie rond end-to-end datacenterservices. Beide bedrijven beschikken over portfolio`s met kant-en-klare oplossingen voor datacenters en computerruimten, en vullen elkaar daarmee aan. ICTroom verzorgt binnen de alliantie alle faciliteiten, terwijl Atos zich richt op de levering van IT-gerelateerde services

iStock_000001759899LargedatacenterAtos richt zich op het consolideren, verplaatsen, virtualiseren, optimaliseren en transformeren van datacenters. Het bedrijf heeft de afgelopen 10 jaar meer dan 1000 datacenterprojecten uitgevoerd. ICTroom heeft meer dan 250 datacenters en computerruimtes geleverd in de Benelux, Europa en andere delen van de wereld. In eerste instantie omvat de alliantie-overeenkomst de Benelux, Zweden, Finland, Denemarken en Centraal- en Oost-Europa. In een later stadium volgen meer regio`s en landen.

Door hun kennis en ervaring op het gebied van IT-infrastructuur en datacenters te combineren leveren Atos en ICTroom end-to-end service op het gebied van faciliteiten en technologische infrastructuur voor datacenters. Zo kan bijvoorbeeld een braakliggend bouwterrein in een periode van 4 maanden veranderen in een volledig operationele en beheerde datacenter faciliteit. De gezamenlijke aanpak zorgt voor een lagere totale levertijd van IT capaciteit op basis van de specifieke eisen die klanten aan hun datacenter stellen.

One Response to Atos en ICTroom vormen alliantie rond end-to-end datacenterservices leveren

  1. […] Atos en ICTroom vormen alliantie rond end-to-end datacenterservices leveren | CloudWorks […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.