Einde van HP Helion Public Cloud in zicht

HP trekt eind januari 2016 de stekker uit zijn Helion Public Cloud Division. Het bedrijf gaat de focus leggen op oplossingen voor de private en managed cloud.

HPHet einde van HP Helion Public Cloud wordt aangekondigd in een blogpost door Bill Hilf, Senior Vice President Helion Product Management bij HP. De HP Helion Public Cloud wordt op 31 januari door HP offline gehaald.

HP blijft overigens wel inzetten op de public cloud, maar kiest ervoor partnerships aan te gaan met derde partijen. Het bedrijf kondigt dan ook aan zijn partner ecosysteem fors te zullen uitbreiden. Zowel Amazon Web Services (AWS) als Microsoft Azure worden door Hilf bij naam genoemd als partners, waarvoor het bedrijf al breder ondersteuning heeft ingebouwd.

One Response to Einde van HP Helion Public Cloud in zicht

  1. Einde van HP Helion Public Cloud in zicht: HP trekt eind januari 2016 de stekker uit zijn Helion Public Cloud … bit.ly/1i8ZVH8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *