Synology introduceert DiskStation DS1019+

Synology heeft de DiskStation DS1019+ gepresenteerd, een NAS-bureaumodel met vijf sleuven. De DS1019+ biedt uitstekende prestaties en uitbreidingsmogelijkheden, en is speciaal ontwikkeld voor kleine bedrijven en IT-liefhebbers.

“Het vinden van een NAS met de juiste prestaties, schaalbaarheid en toepasbaarheid kan een lastige zoektocht zijn, zowel voor zakelijke gebruikers als thuisgebruikers. De DS1019+ neemt al deze zorgen weg,” zegt Kevin Meng, product manager bij Synology. “Dankzij de quad-core processor, 8GB geheugen en de dual M.2 NVMe SSD slots, biedt de DS1019+ de mogelijkheid om SSD cache te creëren, zonder gebruik van de drive trays. De dual-channel 4K videotranscoding-capaciteit en het schaalbare opslagontwerp maken de DS1019+ ideaal voor multimedia-toepassingen en geschikt voor het streamen van ultra HD video naar andere apparaten.

Schaalbare opslagserver in alle opzichten

Het schaalbare design van de DS1019+ biedt de mogelijkheid om eenvoudig de opslagcapaciteit te verhogen, waardoor het een ideaal device is voor bestandsopslag, data back-up en recovery. Standaard uitgerust met dual-channel 8GB geheugen en NVMe SSD cache-ondersteuning, biedt de DS1019+ veerkrachtig vermogen om I/O intensieve applicaties en virtualisatie-deployment te faciliteren.

Belangrijkste eigenschappen:

  • Schaalbare opslagcapaciteit: schaal op tot 140 TB met één uitbreidingseenheid
  • Dual-channel geheugen: Uitgerust met twee 4GB geheugenmodules (8GB geheugencapaciteit in totaal)
  • Dubbele systeemeigen M.2 SSD-sleuven: verbeter de willekeurige IOPS via NVMe SSD-cache
  • Hoogwaardige prestaties: Realiseer een versleutelde sequentiële doorvoer met lees- en schrijfsnelheden tot 225 MB/sec

Een ideale multimediabibliotheek

Dankzij de ondersteuning van dual-channel, realtime 4K videotranscodering biedt de DS1019+ een opmerkelijke ervaring op het gebied van het streamen en delen van ultra HD-video’s. Daarnaast wordt de  beeldherkenningstechnologie van Synology Moments ondersteunt, waarmee dierbare herinneringen automatisch worden geordend.

De DS1019+ draait op DiskStation Manager, het uitgebreide en intuïtieve besturingssysteem voor NAS-apparaten van Synology met kwalitatieve toepassingen die gegevensbeveiliging en efficiëntie verbeteren. Synology heeft diverse onderscheidingen in de media ontvangen. Zo bemachtigde Synology een toppositie in het NAS-middensegment in het onderzoek van TechTarget naar opslagoplossingen en werd het bedrijf zeven keer op rij door PC Mag uitgeroepen als ‘Readers’ Choice’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.