Nieuwe devices vormen oplossing voor opslag bij groeiende bedrijven

Synology lanceert de DiskStation DS1819+, een bureaumodel NAS met 8 sleuven, uitstekende prestaties en uitbreidingsmogelijkheden. Hierdoor groeit de DS1819+ met organisaties mee. Daarnaast wordt de RackStation RS1619xs+ geïntroduceerd, een 1U-rackmodel met 4 sleuven, flexibel schaalbare opslag en ondersteuning van M.2-SSD-schijven. De RS1619xs is ontworpen om te voorzien in IO-intensieve taken voor groeiende bedrijven.

DS1819+

De DS1819+ bevat de geavanceerde technologieën van de nieuwe generatie Atom-processoren van Intel en biedt uitstekende prestaties met geweldige uitbreidingsmogelijkheden, zodat naadloze uitbreiding en upgrades mogelijk zijn wanneer bedrijven groeien.

De belangrijkste technische specificaties van de DS1819+ zijn:

 • Processor: Intel C3538 quad-core, 2,1 GHz.
 • Geheugen: 4 GB DDR4 met upgrademogelijkheid tot 32 GB.
 • Opslag: capaciteit van maximaal 216 TB met twee uitbreidingseenheden.
 • Prestaties: sequentiële doorvoer van meer dan 2.045 MB/sec. voor lezen en 656 MB/sec. voor schrijven.
 • Ondersteunt 10 GbE-uitbreidingskaart: om door de bandbreedte voor gegevensoverdracht te breken.
 • Ondersteunt een M.2 SSD-geheugenmodule voor het vergroten van willekeurige IOPS met M.2 NVMe/SATA SSD-cache.
 • Vier ingebouwde Gigabit Ethernet-poorten: ondersteunen fail-over en linkaggregatie.

“Dit is een compacte, uitbreidbare NAS die een ideale investering voor kleine tot middelgrote bedrijven vormt – vooral als er veelzijdige toepassingen moeten kunnen worden gehost,” vertelt Kevin Meng, productmanager bij Synology Inc. “De DS1819+ is een bijgewerkt bureaumodel met 8 sleuven in de Plus-familie en biedt een prestatieverbetering van meer dan 57% in opeenvolgende leesacties ten opzichte van zijn voorganger. Daarmee is de DS1819+ een veelzijdigere oplossing dan alleen een bestandsserver of opslag voor reservekopieën. Dankzij de ingebouwde toepassingen voorziet de nieuwe DiskStation in tal van bedrijfseisen.”

RS1619xs+

De belangrijkste kenmerken van de RS1619xs+ zijn:

 • Quad-core-processor en DDR4-geheugen met uitbreidingsmogelijkheid tot maximaal 64 GB;
 • Optionele 10 GbE-netwerkadapter voor uitstekende achtereenvolgende leessnelheden van meer dan 1.523 MB/sec.;
 • Ingebouwde dubbele M.2 2280-SSD-cachsleuven voor hogere willekeurige IO-prestaties met NVMe-/SATA-SSD’s;
 • Opslagcapaciteit met uitbreidingsmogelijkheid tot 224 TB met een RX1217-/RX1217RP-uitbreidingseenheid van Synology.

“De RS1619xs+ is uitgerust met uitgebreide samenwerkingstoepassingen en ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven die de samenwerking efficiënter willen maken,” vertelt productmanager Michael Wang van Synology Inc. “Dankzij flexibele upgrademogelijkheden, zoals hoogwaardige netwerkadapters, M.2 SSD-cache en uitbreiding van de opslagcapaciteit, kan de RS1619xs+ meegroeien met zakelijke behoeften in verschillende fasen.”

Synology DiskStation Manager

Zowel de DS1819+ als de RS1619xs+ maken gebruik van DiskStation Manager, het uitgebreide en intuïtieve besturingssysteem voor NAS-apparaten van Synology met uiteenlopende toepassingen die productiviteit verhogen. Synology heeft diverse onderscheidingen in de media ontvangen. Het bedrijf ontving een toppositie in het NAS-middensegment in het onderzoek van TechTarget naar opslagoplossingen en werd zeven keer op rij door PC Mag uitgeroepen als ‘Readers’ Choice’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.