Juniper en Nutanix integreren oplossingen voor geautomatiseerde multicloud

Juniper Networks en Nutanix gaan hun krachten bundelen om de weg naar een multicloud-architectuur te vereenvoudigen voor enterprises, waarbij  de onderdelen netwerk en security naadloos aansluiten op compute en storage. Naarmate enterprises overschakelen naar multicloud-omgevingen, hebben ze behoefte aan vereenvoudigd en geautomatiseerd netwerkbeheer, evenals geïntegreerde en flexibele beveiliging.

Juniper NetworksDe integratie tussen Juniper’s Contrail Enterprise Multicloud en Nutanix API’s biedt verbeterde netwerkzichtbaarheid voor gevirtualiseerde workloads, waardoor het uiteindelijk mogelijk wordt om het management van de complete fabric te automatiseren.

De combinatie van Juniper’s Unified Cybersecurity Platform met Nutanix’s software defined netwerkaanbod – Flow en AHV hypervisor – heeft als doel om applicaties te beveiligen door microsegmentatie toe te passen binnen de enterprise cloud-omgevingen. Tegelijkertijd biedt de oplossing mogelijkheden om de laterale verspreiding van bedreigingen binnen een organisatie te voorkomen.

De integratie van Juniper’s Contrail Enterprise Multicloud-oplossing met Nutanix Prism en AHV stelt bedrijven in staat om hun eigen private cloud te ontwikkelen. Ook kunnen organisaties makkelijk workloads verplaatsen tussen meerdere public clouds en hun eigen private cloud.

Lees meer over de aangekondigde integratie van producten in het artikel van Bikash Koley, CTO bij Juniper Networks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.