Lenovo en NetApp intensiveren samenwerking

Lenovo en NetApp hebben een wereldwijde samenwerking aangekondigd tijdens het Lenovo Transform 2.0 evenement. Lenovo als technologieleider in intelligente transformatie en NetApp als data-autoriteit voor hybride cloud werken samen om klanten te helpen om IT te moderniseren en digitale transformatie te versnellen. Lenovo en NetApp hebben een unieke positie als leiders in innovatie en high-performance computing- en flash storage-oplossingen en bieden toonaangevende technologie en schaalbaarheid waarmee klanten wereldwijd hun IT-architectuur kunnen moderniseren van de edge en het core-netwerk tot de cloud.

NetAppDe twee bedrijven ontwikkelen samen het grootste assortiment nieuwe Lenovo storage-producten. Deze oplossingen combineren NetApp’s toonaangevende all-flash-oplossingen voor gegevensbeheer met Lenovo’s bekroonde ThinkSystem-infrastructuur. Deze nieuwe producten maken gebruik van de kernsoftwaretechnologie van NetApp en worden geproduceerd door Lenovo, waarbij gebruik wordt gemaakt van Lenovo’s hoogwaardige supply chain.

Daarnaast kondigen Lenovo en NetApp een nieuwe joint venture aan in China. Hiermee bieden ze gelokaliseerde en op maat gemaakte opslagproducten en gegevensbeheeroplossingen die voldoen aan de speciale vereisten en het aparte cloudecosysteem van China. De nieuwe onderneming zal naar verwachting in het voorjaar van 2019 operationeel zijn, in afwachting van lokale goedkeuringen.

“Lenovo is vastbesloten om zich in te zetten voor het nieuwe IT – Intelligent Transformation – door middel van een groeiende reeks klantgerichte datacenter-oplossingen,” zegt Yang Yuanqing, Chairman en CEO van Lenovo. “Lenovo streeft naar zowel organische als niet organische groei om te voldoen aan de behoeften van onze klanten en om de sterkste wereldwijde partnerships in de datacenterindustrie te behouden.”

“In de huidige wereldeconomie vragen klanten om nieuwe benaderingen van IT-infrastructuren die hun digitale transformatie ondersteunen. Via deze samenwerking bieden Lenovo en NetApp een uitgebreid portfolio van producten, oplossingen en diensten dat ongeëvenaard is in de markt,” aldus George Kurian, Chief Executive Officer van NetApp. “Door onze complementaire sterke punten in klantgerichte innovatie te combineren, ontwikkelen Lenovo en NetApp een nieuwe standaard om het succes van onze klanten te versnellen.”

“Lenovo en NetApp hebben een unieke positie om de volgende generatie high performance datamanagementoplossingen wereldwijd te leveren en bieden klanten ongekende nieuwe prestaties, waarde en keuze”, aldus Kirk Skaugen, Executive Vice President, Lenovo en President, Lenovo Data Center Group. “Lenovo, nu het snelstgroeiende serverbedrijf ter wereld, blijft zich inzetten om de meest vertrouwde datacenterpartner te zijn voor de digitale transformatie van onze klanten. Deze nieuwe opslag- en gegevensbeheeroplossingen zijn per direct beschikbaar voor bedrijven in meer dan 160 landen via een supply chain servicesnetwerk en een wereldwijd channel partner-ecosysteem.”

De eerste oplossingen van deze samenwerking – Lenovo ThinkSystem DE en DM Series – zijn wereldwijd vanaf nu beschikbaar. Ga voor meer informatie over dit strategische partnership en andere aankondigingen van Transform 2.0 naar www.lenovo.com/EmpowerTransformation.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.