Colt stelt Keri Gilder aan als Chief Commercial Officer

Colt Technology Services heeft Keri Gilder benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO). Zij zal deel uitmaken van het Executive Leadership Team en rechtstreeks rapporteren aan Carl Grivner, de CEO van Colt. Gilder gaat de wereldwijde sales-, presales- en marketingteams aansturen en zo een cruciale bijdrage leveren aan het realiseren van Colt’s commerciële strategie. Nauwe samenwerking met andere bedrijfsonderdelen zal er voor zorgen dat Colt het meest klantgerichte bedrijf is in zijn sector. Gilder start in november bij Colt en zal opereren vanuit Londen.

Gilder was eerder werkzaam bij Ciena Communications, waar zij diverse senior managementfuncties bekleedde op salesgebied. In haar meest recente rol daar was ze vicepresident en general manager EMEA en gaf ze leiding aan de afdeling SubSea Global Business Development.

Met een achtergrond als engineer en netwerkarchitect geldt Gilder als een gerespecteerde bestuurder in de branche. Binnen Ciena richtte ze een wereldwijd intern netwerkinitiatief op voor de bevordering van diversiteit en het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent door vrouwen op alle niveaus te motiveren en inspireren.

Carl Grivner, CEO van Colt: “We zijn verheugd dat we Keri bij ons managementteam mogen verwelkomen. Haar uitgebreide wereldwijde saleservaring en klantenkennis geeft ons extra slagkracht om de markt te blijven uitdagen, onze beloften aan klanten in te lossen en uiterst geavanceerde on demand high-bandwidth netwerkoplossingen aan te bieden die klanten helpen met hun digitale transformatie. Keri beschikt over een uitmuntende track record wat betreft de aansturing van wereldwijde salesorganisaties en nauwe samenwerking met partners. Ik kan zonder twijfel zeggen dat zij een uiterst waardevolle toevoeging is aan het managementteam van Colt.”

Keri Gilder, CCO van Colt: “Ik vind het geweldig om toe te treden tot de organisatie van Colt, die flinke stappen maakt met zijn offensieve marktstrategie. Met het betreden van de Amerikaanse markt is Colt uitgegroeid tot een wereldwijde speler. Ik zie ernaar uit om de huidige koers voort te zetten en het groeitempo van Colt in de komende maanden te versnellen. Colt is een ambitieuze onderneming die de definitie van zakelijke dienstverlener opnieuw uitvindt en ik kan me geen mooier moment bedenken om hier aan de slag te gaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.