SQS en Siemens slaan handen ineen voor flexibele en slimme integratie van IoT-platform MindSphere

SQS heeft aangekondigd de relatie met Siemens verder te verdiepen door middel van een samenwerking met MindSphere, een cloud-based en open besturingssysteem voor het Internet of Things (IoT). MindSphere is een door Siemens ontwikkeld open platform dat vrijwel alle apparaten kan verbinden met alle apps, waardoor bedrijven de gegevens van hun industriële apparaten optimaal kunnen benutten.

SQSSQS biedt al bijna 15 jaar hoogwaardige ondersteuning via Siemens-applicaties en -partners, inclusief een strategische samenwerking met Siemens PLM.  Als partner van Siemens ondersteunt SQS klanten bij een wereldwijde bedrijfstransformatie op drie belangrijke niveaus, waaronder consulting voor bedrijfsflexibiliteit, ingebedde techniek en applicatietechniek voor MindSphere-integratie en doorlopende Quality of Things. SQS breidt de langdurige relatie met Siemens nu uit met onafhankelijke end-to-end kwaliteitsbewaking van MindSphere-apps voor SQS-klanten, waardoor zakelijke voordelen sneller kunnen worden gerealiseerd.

Diederik Vos, CEO van SQS Group, vertelt: “Vandaag de dag is IoT een nieuwe, efficiënte en concurrerende manier om zaken te doen. Maar alleen met een slimme implementatie van IoT- en MindSphere-technologie kunnen we zorgen voor duurzame groei. Hier vormt de samenwerking tussen SQS en MindSphere de sleutel tot succes.”

“Wij zijn zeer verheugd dat SQS nu ook partner is van MindSphere en dat we hun hoogwaardige applicatietechnieken en andere uitstekende kwaliteiten in gaan zetten voor onze wederzijdse klanten en andere partners in het ecosysteem,” aldus Paul Kaeley, Senior Vice President en Global Partner Ecosystem bij Siemens PLM Software. “We kijken ernaar uit om breder samen te werken met SQS, zodat we deze klanten en partners kunnen helpen bij het versnellen van hun digitale transformatie met MindSphere.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.