Qualys lanceert nieuwe oplossing voor Managed Service Providers

Qualys lanceert Qualys Consulting Edition. Dit is een complete oplossing voor consultants, adviesbureaus voor security en Managed Service Providers (MSP’s). Zij beschikken met deze makkelijk inzetbare en kosteneffectieve oplossing over de kracht en de schaalbaarheid van het Qualys Cloud Platform.

Qualys Consulting Edition stelt consultants, adviesbureaus en MSP’s in staat om verschillende continue kwetsbaarheidsassessments uit te voeren vanaf een enkelvoudig, gecentraliseerd platform dat zichzelf updatet. Zo kunnen zij hun securitystack consolideren voor on-premise omgevingen, endpoints en clouds, wat de Total Cost of Ownership (TCO) drastisch terugdringt.

“Consultants, adviesbureaus en MSP’s hebben ons gevraagd ons unieke cloudplatform en onze geïntegreerde applicatiesuite op zo’n manier beschikbaar te stellen, dat zij hun diensten kosteneffectief kunnen schalen en hun klanten kunnen voorzien van een completere oplossing waarmee ze vanaf een enkel platform securityassessments kunnen uitvoeren op on-premise omgevingen, endpoints en clouds. Dit is precies wat Qualys Consulting Edition biedt”, zegt Philippe Courtot, bestuursvoorzitter en CEO van Qualys, Inc. “We zijn trots op deze innovatieve oplossing die consultants een modern cloudplatform biedt, waarmee zij klanten met nieuwe, hybride infrastructuren en cloudapplicaties beter kunnen bedienen.”

De nieuwe Qualys Consulting Edition stelt consultants in staat om verschillende klantcontracten effectief te beheren. Zij kunnen de resultaten van deze contracten vanuit één plek volgen. MSP’s kunnen hun bestaande portfolio uitbreiden met beveiligingsdiensten op basis van multi-tenancy met Six-Sigma-accuratesse, inzicht in historische trends en ingebouwde API-support.

De nieuwe Qualys Consulting Edition speelt ook in op issues die worden veroorzaakt door het scannen van overlappende IP’s en biedt out-of-the-box dynamische en volledig op maat te maken rapportages en dashboards. Deze features vereenvoudigen de taak van het scannen van een reeks van klantassets op een hoog organisatieniveau, wat zorgt voor gestroomlijnde rapportagefuncties. Zo is tijd te besparen op het extraheren van data en op het uitvoeren van security- en compliance-werkzaamheden. De oplossing omvat Qualys Cloud Agent-support voor realtime vulnerability-management. Securityprofessionals kunnen klanten ook voorzien van gratis Qualys-diensten als CertView en CloudView. Daarmee kan een klant al zijn digitale certificaten en multicloudmiddelen zonder extra kosten volgen en monitoren.

Qualys Consulting Edition biedt de kracht en schaal van het Qualys Cloud Platform via een makkelijk inzetbare, gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve oplossing. Een nieuw multitenant-netwerkentabblad voorziet in datasegmentatie tussen klanten.

“Wij stappen voor wat betreft onze beheerde vulnerability-oplossing over van Tenable naar Qualys vanwege een gebrek aan een gedistribueerde architectuur, multi-tenancy en schaalbaarheid”, zegt Paul Caiazzo, CEO en medeoprichter van TruShield Security Solutions, Inc. “Met de kracht van het Qualys Platform en het grote aantal geïntegreerde apps zijn we goed in staat om onze beheerde securitydiensten verder uit te breiden en optimaal in te spelen op de nieuwe beveiligingsuitdagingen die horen bij de nieuwe, hybride infrastructuren.”

“Infogressive koos Qualys als Managed Security Services Platform, omdat onze evaluatie uitwees dat er geen ander multitenantplatform met API’s is, dat de schaal en de diepte biedt zoals Qualys doet, inclusief het gemak van het consolideren van verschillende technologieën”, zegt Justin Kallhoff, CEO van Infogressive. “Hierdoor zijn we in staat om ons aanbod via partnerships met Managed Service Providers kosteneffectief uit te bereiden.”

“Bij het periodiek evalueren van leveranciers in deze sector hebben we gezien dat de cloudoplossing van Qualys uniek is in het bieden van meer flexibiliteit bij het snel beoordelen van de zich ontwikkelende infrastructuur van klanten. Dat kan ongeacht hun netwerkconfiguratie”, zegt Dennis Houseknecht, Chief Technology Officer van Waterloo Security Ltd. “Deze flexibiliteit heeft onze organisatie in staat gesteld om een brede groep van klanten te bedienen, waarbij hun behoeften zich ontwikkelden van een eenvoudig eenmalig assessment naar een continu securityprogramma.”

“Qualys maakt het mogelijk onze diensten op te schalen, nu klanten hun traditionele OT-netwerken transformeren naar hybride en clouddominante omgevingen”, zegt Kelly Hammons, VP of Customer Success van Secutor Consulting. “Door verschillende diensten naar één platform te consolideren, maakt Qualys het mogelijk om de on-premise en cloudomgevingen van onze klanten snel en accuraat te beschermen zonder extensieve training of infrastructuurupgrades.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.