ServiceNow en Box gaan nauw samenwerken

ServiceNow en Box gaan hun platformen integreren om klanten betere mogelijkheden voor samenwerking en contentbeheer te bieden in hun belangrijkste bedrijfsprocessen. Met de samenwerking stimuleren de twee bedrijven de productiviteit van werknemers doordat het eenvoudiger wordt om veilig samen te werken aan belangrijke projecten.

De integratie van de platformen biedt bedrijven de volgende voordelen:

  • Verbeterde productiviteit: werknemers hebben snellere en flexibelere toegang tot Box-content via het Now-platform.
  • Onboarden van werknemers stroomlijnen: vanaf dag één kunnen bedrijven nieuwe Box-accounts toevoegen via ServiceNow Enterprise Onboarding and Transitions waardoor ze werknemers direct toegang bieden tot de applicaties en tools die ze nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen.
  • Aanpassen op schaal: bedrijven kunnen eenvoudig workflows bouwen en de Box-integratie aanpassen met ServiceNow Flow Designer en ServiceNow IntegrationHub.

Box“Medewerkers rekenen vandaag de dag op uitstekende digitale ervaringen, zowel thuis als op de werkvloer. Voor bedrijven die meedoen in de ‘war for talent’ is het belangrijker dan ooit om technologie te omarmen die de werknemerservaring eenvoudiger, sneller en beter maakt”, zegt CJ Desai, chief product officer bij ServiceNow. “De integratie van Box met ons cross-company workflow-platform biedt werknemers wat ze nodig hebben, overal en altijd. Het is een belangrijke stap in onze missie om de wereld van werk beter te laten werken voor mensen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.