Dell Boomi introduceert Onboarding Solution Accelerator

Dell Boomi (Boomi) presenteert zijn Onboarding Solution Accelerator. Met deze tool versnellen organisaties het onboarding proces van nieuwe medewerkers, zodat ze vanaf de eerste werkdag effectief worden ondersteund. De nieuwe oplossing verbindt systemen en mensen voor een gestroomlijnd onboarding traject, een betere gebruikerservaring en hogere productiviteit.

De Onboarding Solution Accelerator brengt processen en workflows vanuit de hele organisatie bijeen en verbindt zowel on-premises als cloud applicaties met elkaar. Het creëert bovendien een centrale gegevensbank die automatisch onderhouden wordt. Kant-en-klare dashboards, workflows, connectiviteit en datamodellen zijn beschikbaar om end-to-end onboarding te automatiseren. Deze functionaliteiten bij elkaar opgeteld bieden de nieuwe medewerker een consistente en probleemloze kennismaking met de organisatie en verbeteren het onboarding proces op de volgende onderdelen:

  • Minder handmatige invoer: het onboarding proces wordt volledig gedigitaliseerd voor geautomatiseerd beheer en papierloze workflows. Omdat data minder vaak handmatig ingevoerd hoeft te worden, neemt de kans op fouten af. Meldingen van compliance en escalatie kunnen automatisch worden afgehandeld.
  • Betere samenwerking: een efficiënte, consistente en flexibele ervaring voor het onboarding team zorgt voor een kortere doorlooptijd, dankzij geautomatiseerd realtime inzicht in onboarding workflows.
  • Hoge betrokkenheid: een unieke, consistente en flexibele onboarding ervaring met een hoge gebruiksvriendelijkheid geeft een betere ervaring tijdens het onboarding traject, verlaagt het verloop en vermindert de acquisitiekosten voor werknemers en partners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.