Nilfisk kiest GTT voor Global Managed SD-WAN

Nilfisk heeft het beheer van zijn internationale netwerk en de implementatie van een SD-WAN dienst uitbesteed aan GTT. Nilfisk is een Deense leverancier van professionele schoonmaakoplossingen, die producten en diensten levert in meer dan 100 landen.

“Nilfisk komt aan de behoeften van zijn klanten tegemoet door innovatie en de best mogelijke gebruikservaring”, zegt Steen Andersen, hoofd van de CIO Office & Core IT bij Nilfisk. “Naarmate we meer van onze bedrijfskritische applicaties naar de cloud migreren en meer IoT-toepassingen gaan gebruiken, groeit onze behoefte aan een flexibel communicatieplatform voor onze cloud en legacy infrastructuur. GTT is een partner die onze cloud netwerk requirements volledig kan ondersteunen, dankzij hun ervaring met het beheer van netwerken in een enterprise omgeving en hun toekomstbestendige software defined-netwerk dat ons de veiligheid, flexibiliteit en schaalbaarheid biedt die we nodig hebben.”

GTT rolt zijn SD-WAN dienst uit over alle 120 vestigingen van Nilfisk wereldwijd. GTT SD-WAN zorgt voor intelligent netwerkmanagement door het netwerkverkeer direct langs de meest efficiënte netwerkpaden te sturen, van en naar applicaties die in de cloud of het datacenter draaien. De dynamische netwerkfunctionaliteit resulteert in een flexibele high-performance communicatie infrastructuur die innovatie mogelijk maakt en de klantervaring verbetert.

GTT levert ook uitgebreide security-diensten over het gehele internationale Nilfisk netwerk, inclusief content filtering en regionale firewalls in Europa, Noord-Amerika en Azië. Doordat GTT deze dienst volledig beheert, is Nilfisk in staat zich op zijn kerntaken te richten.

“GTT geeft nieuwe betekenis aan internationale communicatie voor klanten zoals Nilfisk die bouwen aan een toekomst in de cloud”, stelt Rick Calder, GTT president en CEO. “We helpen onze klanten om de mensen en cloud-toepassingen in hun organisatie over de hele wereld met elkaar te verbinden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.