Extreme Networks helpt onderwijs met digital learning

Nu digital learning-technieken steeds vaker worden toegepast in het basis-, voortgezet en hoger onderwijs zullen de investeringen in onderwijstechnologie blijven groeien. Naar verwachting zal de markt tegen 2022 een omzet bereiken van 40,9 miljard dollar. Ter ondersteuning van deze investeringen hebben zeven scholen in het basis-, voortgezet en hoger onderwijs gekozen voor Extreme Networks voor de levering van vaste en draadloze oplossingen op het gebied van switching en routing, netwerkbeheer, analytics en beveiliging. Zo creëren zij verbonden klaslokalen en maken ze digital learning-omgevingen mogelijk. Met de software-gedreven oplossingen van Extreme breiden scholen van elke grootte, met verschillende lesprogramma’s en op uiteenlopende locaties, hun programma’s voor gepersonaliseerd leren uit. Ook verbeteren ze de beveiliging op hun locatie en kunnen ze eSports-programma’s ontwikkelen.

Extreme NetworksHighlights van klanten

  • Gebruik van eSports: op SUNY Canton (New York, de Verenigde Staten) maakte de installatie van ExtremeSwitching, ExtremeWireless, ExtremeManagement en ExtremeAnalytics door het IT-team drie eSports-teams en Game Design-lessen mogelijk. Ook wordt in het najaar van 2018 een nieuwe, razendsnelle draadloze gaming-arena opgeleverd. 
  • Verbeterde gebruikerstevredenheid: op de Rivier University (Nashua, New Hampshire, de Verenigde Staten) hoeven studenten niet langer op de gang te werken voor een wifisignaal dat sterk genoeg is om hun huiswerk online te maken. Door bestaande accesspoints en switches opnieuw te configureren en ExtremeSwitching-, ExtremeControl-, ExtremeManagement- and ExtremeWireless-technologieën toe te voegen, is er nu overal snel internet beschikbaar in de studentenkamers. Dit resulteerde in meer tevredenheid onder studenten. Ook de City University of London (Londen, het Verenigd Koninkrijk) verkleinde de hoeveelheid negatieve feedback op haar IT-diensten en wifi. De universiteit bereikte honderd procent netwerk-uptime voor al haar belangrijke systemen dankzij de inzet van Extreme Automated Campus. 
  • Meer beveiliging, zichtbaarheid en controle: door het netwerkbeleid te versterken met ExtremeControl en ExtremeManagement biedt het Somerset College (Queensland, Australië) uitstekende netwerkbeveiliging en privacy voor de 1.800 studenten en werknemers die hun persoonlijke devices gebruiken in de klaslokalen. Op de American School of Dubai (Dubai, de Verenigde Arabische Emiraten) helpt de single-pane-of-glass-functionaliteit van de ExtremeManagement-technologie de kleine groep netwerkbeheerders bij het bekijken en beheren van de persoonlijke devices op het netwerk, als onderdeel van het BYOD-programma (Bring Your Own Device), in één gebruiksvriendelijk dashboard.
  • Mobile learning en BYOD: met een gebruikersgerichte draadloze infrastructuur via ExtremeWireless, upgradede de Chungbuk National University (Cheongju, Zuid-Korea) bestaande mobiele-app-diensten. Ook lanceerde het een reeks mobiele colleges en nam het nieuwe BYOD-gedreven smart campus-technologie in gebruik, zoals mobiele-studentenkaarten en mobiele Point-of-Sale, om de algehele mobile learning-omgeving te verbeteren.
  • Ondersteuning van gemengde leer/onderwijs-omgevingen: als onderdeel van het beroepsprogramma van het Manukau Institute of Technology (negen campussen verspreid over Auckland, Nieuw-Zeeland) hielp ExtremeSwitching het IT-team bij het aanpassen en ondersteunen van de technologiebehoeften van verschillende disciplines in een niet-traditionele leeromgeving. Bijvoorbeeld door verbinding met simulatoren van machinekamers mogelijk te maken voor studenten maritieme bouwkunde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.