Solvinity benoemt CISO en DPO

Solvinity heeft Marc Guardiola benoemd tot Chief Information Security Officer (CISO) en Martin Maas tot Data Protection Officer (DPO). Beiden werken al langere tijd voor het bedrijf in verschillende rollen op het gebied van security.

SolvinityMarc heeft een brede ervaring in ICT architectuur en engineering, met uitstekende certificeringen op het gebied van ICT security. Als verantwoordelijke voor de cybersecurity- en informatiestrategie van Solvinity, zal hij ervoor zorgdragen dat klanten van Solvinity worden voorzien van “secure hosting” en outsourcingdiensten.

Naast zijn huidige rol als Compliance Officer zal Martin ook de rol vervullen van Data Protection Officer (DPO), oftewel Functionaris Gegevensbescherming. Martin heeft brede kennis en ervaring in engineering en compliancy in de IT-industrie. Hij is verantwoordelijk voor onafhankelijke monitoring en advies omtrent het correct en adequaat behandelen van persoonsgegevens volgens de GDPR (General Data Protection Regulation) / AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Het voldoen aan deze richtlijnen wordt toegevoegd aan Solvinity’s activiteiten rond ISAE3402 en SOC2 compliancy, alsmede de verschillende ISO-certificeringen van het bedrijf.

Security en compliance zijn topprioriteit voor veel bedrijven en instellingen. Als dienstverlener op het gebied van managed hosting en outsourcing, inclusief werkplekken en mobile device management, beschouwt Solvinity security als één van zijn kernactiviteiten. Solvinity bevestigt met deze benoemingen zijn commitment om zijn klanten te voorzien van een veilige en compliant IT-omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.