ROC de Leijgraaf kiest voor de IaaS-diensten van Vancis

ROC de Leijgraaf en Vancis hebben een 3-jarig contract getekend voor de uitbesteding van de IT-omgeving van ROC de Leijgraaf naar het IaaS-platform van Vancis. 

De Europese aanbesteding die ROC de Leijgraaf heeft ingezet is gewonnen door Vancis, vanwege de kennis en ervaring in het onderwijs. Vancis heeft daarmee niet alleen prijstechnisch, maar ook inhoudelijk een sterke propositie. Herman Terra (Sales & Accountmanager, Vancis) zegt daarover: “Onze IaaS sluit naadloos aan bij de behoeften in het onderwijs om op ICT-vlak wendbaar te zijn bij de vele veranderingen.”

Cees de Jong – CEO Vancis en Karin Visser – Lid College van Bestuur ROC de Leijgraaf

Jorrit van der Heijden (Coördinator Informatievoorziening, ROC de Leijgraaf) is blij met de migratie:  “De Leijgraaf streeft naar flexibele schaalbare informatievoorziening. Met de migratie naar de IAAS omgeving van Vancis nemen we een grote stap vooruit in het verwezenlijken van deze ambitie.”

Het winnen van de aanbesteding verstevigt de sterke positie van Vancis in het middelbaar onderwijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.