Zerto Virtual Replication 6.0 biedt IT Resilience voor multi-cloud-omgevingen

Zerto maakt de beschikbaarheid bekend van Zerto Virtual Replication (ZVR) 6.0. Het nieuwe platform is speciaal ontwikkeld voor multi-cloudomgevingen. ZVR 6.0 biedt bescherming en verplaatsing van workloads binnen en tussen clouds. Dit is mogelijk voor Azure, IBM Cloud, AWS en omgevingen van meer dan 350 cloud service providers (CSP’s). IT-afdelingen kunnen op deze manier elke gewenste combinatie van clouds inzetten voor hun workloads. ZVR 6.0 verenigt continue replicatie, geautomatiseerde orchestration en schaalbaarheid binnen één platform en draagt daarmee bij aan een versnelde implementatie van hybride en multi-cloudomgevingen.

“In dit tijdperk van digitale transformatie veranderen de cloud-strategieën van de klanten van Zerto voortdurend. Wij voorzien in hun behoeften door binnen één platform bi-directionele ondersteuning te bieden voor Azure, IBM Cloud, AWS en omgevingen van honderden andere CSP’s”, zegt Ziv Kedem, CEO van Zerto. “Zerto Virtual Replication 6.0 biedt nieuwe mogelijkheden om data en applicaties te verplaatsen naar en tussen verschillende clouds. Dit biedt organisaties de grip, flexibiliteit en bescherming die nodig zijn om een multi-cloudstrategie te omarmen.”

ZVR 6.0 biedt onder meer:

  • Verplaatsing van workloads tussen meerdere clouds – ZVR 6.0 biedt verbeterde bi-directionele ondersteuning. Dat houdt in dat organisaties applicaties en data nu ook kunnen verplaatsen naar en tussen Azure, IBM Cloud, AWS en omgevingen van meer dan 350 CSP’s en die optimaal kunnen beschermen. Zerto maakt het eenvoudig voor organisaties om applicaties en data die altijd beschikbaar te hebben. Dat realiseert ZVR 6.0 door de workloadmobiliteit naar, van en tussen verschillende clouds te garanderen.
  • Verbeterde gegevensbescherming – ZVR 6.0 biedt verbeterde mogelijkheden voor de lange-termijnopslag van data, die de afhankelijkheid van traditionele back-ups voor het beschermen van workloads en alle kosten die daarmee gepaard gaan terugdringen. Verbeterde journaling-mogelijkheden voor het herstel van specifieke bestanden binnen Linux EXT- en Windows-bestandssystemen dragen bij aan snellere hersteltijden. Zerto combineert continue gegevensbescherming, replicatie en geautomatiseerde orchestration, zodat organisaties hun strategie voor gegevensbescherming op flexibele wijze kunnen herzien om de kosten en complexiteit terug te dringen en de productiviteit op te voeren.
  • Verbeterd overzicht dankzij speciale analysemogelijkheden – ZVR 6.0 omvat een verbeterde versie van Zerto Analytics. Deze biedt organisaties verbeterd overzicht op de status en de mate van compliance van beschermde omgevingen die verschillende clouds omspannen. Verbeteringen zijn onder meer uitgebreide dashboards met nieuwe real-time netwerkanalyserapporten voor probleemoplossing en optimalisatie, inzichten in de doorvoersnelheden en netwerkprestaties, de mogelijkheid om het uitgaande dataverkeer en het verkeer tussen locaties te bewaken en een netwerkgeschiedenis voor de afgelopen 30 dagen voor elke locatie.
  • Beheermogelijkheden voor CSP’s – ZVR 6.0 biedt verbeterde ondersteuning voor CSP’s die DRaaS-oplossingen aanbieden met de introductie van het Zerto CSP Management Portal. Via dit portal kunnen CSP’s de sites van klanten op afstand upgraden, om hen continue beschikbaarheid en de meest recente softwarereleases te leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.