NLDC gaat samenwerking aan met cloudbroker Cloudwirx

Overname (bron foto: Pixabay / TeroVesalainen)

De Nederlandse colocatieprovider NLDC gaat een samenwerkingsverband met Cloudwirx aan. NLDC wordt de voorkeursleverancier van Cloudwirx voor datacenterdiensten.

Cloudwirx is een procurement- en systeemintegrator voor diensten op het gebied van datacenters en bandbreedte-infrastructuur. Het bedrijf helpt klanten bij het sourcen, bouwen en optimaliseren van hun IT-systemen en netwerken met als doel de kosten te verlagen en de toegevoegde waarde van hun IT-systemen te verhogen.

End-to-end-oplossing voor colocatie- en connectiviteitsdiensten

Veel klanten van Cloudwirx met een groeiende business en een wereldwijd bereik hebben behoefte aan een end-to-end-oplossing voor colocatie- en connectiviteitsdiensten in Europa. Vanwege de gunstige zakelijke omstandigheden, centrale ligging, uitstekende connectiviteit en aanwezigheid van internet-exchanges is Nederland een populair land om deze diensten in af te nemen. Cloudwirx gaat daarom een samenwerking aan met NLDC, de grootste colocatieprovider van Nederland met drie datacenters in de regio Amsterdam. NLDC wordt hiermee de voorkeursleverancier van Cloudwirx voor datacenterdiensten.

De samenwerking met NLDC stelt Cloudwirx in staat zijn aanwezigheid in de Nederlandse en Europese markt uitbreiden. Ook geeft Brian Fagan, Chief Sales Office van Cloudwirx aan dankzij de samenwerking meer diversiteit in zijn toeleveringsketen aan te brengen en klanten alternatieve, kosteneffectieve en veilige oplossingen te kunnen leveren. NLDC verwacht door de samenwerkingsovereenkomst zijn naamsbekendheid in de Verenigde Staten te vergroten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.