SOA People neemt het Duitse SAP Consultancybedrijf Cormeta AG over

SOA People kondigt de acquisitie aan van het Duitse Cormeta AG. Cormeta is een gecertificeerde SAP Gold partner met een focus op middelgrote en grote ondernemingen. Deze acquisitie is onderdeel van SOA People’s Europese groei strategie.

Met de overname van Cormeta AG verankert SOA People zich in de strategische Duitse markt en creëert een springplank naar de bredere SAP MEE (Midden en Oost-Europese) markten. SOA People plaatst zich met de acquisitie in de top 5 van Europese SAP consultancy partners. Tevens verhoogt SOA People hiermee haar groepsomzet met 20% waarmee de organisatie haar geplande groeiambitie voortzet.

“Deze strategische acquisitie zal onze aanwezigheid in de Europese markt verstevigen en maakt het mogelijk onze voor geconfigureerde brancheoplossingen en innovatieve cloud oplossingen naar een breder publiek uit te dragen“ verduidelijkt Khalil Hodaibi, CEO van de SOA People Group. “We zetten onze zoektocht naar ‘best-of-breed’ organisaties in elk Europees land voort. Met haar ervaren medewerkers, haar eigen oplossingen en haar solide SAP ervaring past Cormeta zeer goed bij SOA People’s cultuur en mogelijkheden. Deze acquisitie is voor beide organisaties een geweldige kans. Deze belangrijke stap biedt aan onze klanten een uitbreiding van de huidige diensten en oplossingen en een groter geografisch bereik. Meer in het bijzonder zullen klanten in de landen waar wij aktief zijn, een unieke en toegewijde partner vinden waarmee ze een stabiele en lange termijn relatie kunnen opbouwen.”

“Cormeta versterkt SOA People’s positie als toonaangevende en betrouwbare pan-Europese speler in het SAP Partner ecosysteem aanzienlijk. Bovendien versterkt deze acquisitie SOA People’s bevoorrecht partnership met SAP en verhoogt hun capaciteit om het vernieuwende Solutions portfolio van SAP te positioneren.” vervolgt Xavier De Grove SAP Global Channels & General Business, VP Channels, Regions EMEA and MEE.

“Deze acquisitie onderschrijft onze missie om de toonaangevende Europese SAP Partner te zijn en zet ons hiermee nog steviger op de kaart” vervolgt Khalil Hodaibi. “We hebben ambitieuze doelstellingen en zijn vol vertrouwen dat wij een omzet van € 200 miljoen euro halen in 2022. Dit is een ambitieuze uitdaging voor al onze medewerkers die hen nog meer carrièremogelijkheden zal bieden.”

Holger Behrens, CEO Cormeta zegt verder “Krachten bundelen met SOA People is een unieke mogelijkheid voor Cormeta en is de volgende logische stap in onze groeiambitie. Vanaf nu beschikken we over een Europees platform dat ons de mogelijkheden biedt om onze op SAP gebaseerde brancheoplossingen en eigen ontwikkelde producten aan te bieden aan een groter doelgroep binnen Europa. Bovendien hebben we zo toegang tot kennis van bredere processen, expertise en functionele mogelijkheden van een grotere organisatie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *