i3D.net doet beroep op Software Defined Secure Networks

Juniper Networks maakt bekend dat i3D.net gekozen heeft voor het Software-Defined Secure Networks-platform. Deze oplossing van Juniper stelt i3D.net in staat om zijn netwerk te beschermen tegen DDoS-aanvallen en andere cyberbedreigingen en zijn kapitaalkosten terug te dringen. Het nieuwe veilige en gevirtualiseerde netwerk van i3D.net zorgt daarnaast voor besparingen op de transportkosten en maakt het mogelijk om in kortere tijd nieuwe locaties en spraak-, video- en datadiensten te implementeren.

i3D.net bedient ruim 31.000 klanten met 10.500 servers in 22 datacenter-locaties in verschillende delen van de wereld. Deze klanten zijn onder meer actief in de overheidssector, het onderwijs, de gezondheidszorg, sportwereld, hostingsector en gaming-markt. Deze organisaties hebben behoefte aan krachtig presterende, veilige en flexibele netwerken om snel extra capaciteit voor hun gebruikers bij te schakelen voor nieuwe cloud-oplossingen, dedicated servers en game-gerelateerde diensten.

  • i3D.net heeft Juniper SkyÔ Advanced Threat Prevention (ATP) en de vSRX Virtual Firewall ingezet voor zijn wereldwijde internet-backbone en zijn carrier-neutrale datacenter SmartDC. Deze oplossingen beschermen fysieke en gevirtualiseerde omgevingen tegen moeilijk te detecteren malware.
  • Sky ATP maakt gebruik van technologie voor machineleren voor een continue analyse van het internet- en e-mailverkeer. Daarmee is de oplossing in staat om snel malware te detecteren en een halt toe te roepen voordat die klanten kan infecteren. Sky ATP biedt daarnaast integrale bescherming tegen geavanceerde malware zoals varianten van de WannaCry-ransomware.
  • i3D.net staat bekend om zijn vermogen om snel op wereldwijde schaal servers beschikbaar te stellen. Met vSRX van Juniper kan het direct nieuwe firewalls inzetten voor het beschermen van deze servers en beveiligingsregels toepassen om voor flexibele en consistente beveiliging te zorgen.
  • De SRX Series Services Gateway is een complete virtuele firewall-oplossing die voorziet in geavanceerde beveiligingsdiensten, robuuste netwerktechnologie en geautomatiseerd beheer van virtuele machines tijdens hun gehele levenscyclus.
  • i3D.net is een bestaande klant van Juniper Networks; het maakt binnen zijn hele netwerk reeds gebruik van de krachtig presterende switches van Juniper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *