Digital Realty gaat samenwerking met AWS aan voor directe verbindingen

Na de introductie van AWS Direct Connect vanuit het Londense Sovereign House datacenter, biedt Digital Realty de dienst nu ook aan vanuit Atlanta. De ATL1 en ATL2 datacenters zullen daarmee eveneens directe privéverbindingen bieden met Amazon Web Services.

AWS Direct Connect is een aanvulling op Service Exchange, de on-demand connectiviteitsdienst van Digital Realty.

“De beschikbaarheid van AWS Direct Connect in de datacenter van Digital Realty in Atlanta is een duidelijke verbetering voor de technische infrastructuur in deze belangrijke regio”, zegt Dan Thompson, senior analyst bij 451 Research. “Het is een belangrijke regio waar nieuwe marktleiders op het gebied van technologie sterk in opkomst zijn.

“Digital Realty zet zo zijn strategie rond cloud-enabled interconnectie door die het bedrijf heeft ingezet met de introductie van Service Exchange vorig jaar. Ze bieden meerwaarde voor wereldwijd opererende bedrijven die hun eigen cloudinitiatieven willen uitbouwen.”

Volgens Chris Sharp, Chief Technology Officer bij Digital Realty, borduurt het bedrijf voort op de snelle ontwikkelingen rond de oplevering van nieuwe clouddiensten in een regio die sterk in opkomst is. “We zijn zeer tevreden over onze samenwerking met AWS bij het aanbieden van deze cruciale dienst in een ongelooflijk innovatieve markt. We zien ernaar uit om deze samenwerking voort te zetten bij het opzetten van nieuwe directe verbindingen wereldwijd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *