CA Technologies benoemt Niels Beckers tot Country Manager Nederland

CA Technologies benoemt Niels Beckers als Country Manager in Nederland. Niels is verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten in Nederland en het positioneren van de strategie waarmee ze klanten en partners de kloof tussen ideeën en realisatie hiervan helpen overbruggen en hen in staat te stellen om de best mogelijke software en services te bieden aan hun klanten. Alleen dan zullen zij in staat zijn om het hoofd te bieden aan de uitdagingen van de Application Economy. De thuisbasis van Niels Beckers is Utrecht en hij rapporteert aan Anders Törnqvist, General Manager en VP Northern Europe, CA Technologies.

“Ik vind het een eer om aan zoveel getalenteerde mensen bij CA Technologies leiding te geven in een tijd waarin onze relaties alle zeilen bij moeten zetten om hun digitale transformatie in goede banen te leiden. De markt biedt zo veel nieuwe mogelijkheden en wij denken dat we als geen ander in staat zijn om onze klanten te helpen met dit proces” zegt Niels. “Software is echt de spil waar alles om draait bij bedrijven die echt succes hebben in de huidige “application economy”. Dankzij onze brede ervaring zijn wij de ideale partner om bedrijven te helpen optimaal gebruik te maken van de technologie die nodig is om te voldoen aan de extreme eisen die klanten en eindgebruikers stellen.”

Beckers zal zich richten op het verbeteren van de relaties met bestaande klanten, maar ook op het aantrekken van nieuwe klanten. Daarnaast zal er veel aandacht zijn voor het eco-systeem van partners omdat zij met hun grote inzet en langdurige relatie met CA Technologies onze slagkracht in de markt vergroten.

Niels startte in 2008 als Account Director, en heeft in de afgelopen jaren een sterke band opgebouwd met sommige van de grootste bedrijven in Nederland. Deze klanten hebben hem leren kennen als een professional die allereerst naar de business kijkt voordat hij de beste technologische oplossing biedt.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de IT industrie is Beckers de juiste persoon om de klanten van CA Technologies te helpen met de uitdagingen die zij tegenkomen tijdens hun digitale reis waarmee zij aan de hoge verwachtingen van partners en klanten moeten voldoen. Eerder bezette Niels sales- en management posities bij Lucent Technologies, later Alcatel-Lucent, waar hij een belangrijke stempel drukte op de creatie en verkoop van oplossingen, software en systeem integratie services.

Anders Törnqvist, General Manager en VP Northern Europe, CA Technologies ; “Niels heeft veel ervaring met de IT industrie en heeft bewezen met fantastische sales resultaten dat hij een geweldige bijdrage kan leveren aan het succes van het talentvolle Nederlandse team. De Nederlandse markt ziet momenteel een enorme groei in IT investeringen en ik ben er van overtuigd dat Niels met zijn visie en ervaring een aanwinst is voor de medewerkers, klanten en onze partners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *