ServerHub opent eind 2016 een locatie in Amsterdam

De internationale cloud provider ServerHub kondigt aan in Amsterdam zijn tweede Europese locatie te openen. De locatie moet eind 2016 in gebruik worden genomen.

ServerHubDit meldt The Whir. ServerHub nam recentelijk al een nieuwe locatie in New York in gebruik, evenals uitbreidingen in Frankfurt en Seattle. Eind 2016 komt hier dus een nieuwe locatie in Amsterdam bij.

John Brancela, CEO van ServerHub, noemt een uitbreiding naar Amsterdam tegenover The Whir een voor de hand liggende keuze met het oog op de resultaten die het bedrijf in de Europese Unie heeft gerealiseerd. Ook de grote vraag naar dedicated servers in Nederland draagt bij aan de keuze voor Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.