Oracle neemt Cloud Access Security Broker Palerra over

Oracle neemt Palerra over, een Amerikaanse Cloud Access Security Broker (CASB). Het Amerikaanse IT-bedrijf gaat Pallera’s LORIC integreren in zijn Oracle Identity Cloud Service.

OracleLORIC is een oplossing die applicaties, workloads en gevoelige data in de cloud beschermt en daarnaast zeker stelt dat de applicaties voldoen aan relevante wetgeving. De oplossing geeft inzicht in de beveiliging van data, het gebruik van de cloud, security configuraties en analyses van gebruikersgedrag. Daarnaast biedt de oplossing van Palerra mogelijkheden om geautomatiseerde reacties in te stellen voor incidenten.

Door LORIC te integreren in Oracle Identity Cloud Service stelt Oracle gebruikers, applicaties, API’s, data en infrastructuur beter te kunnen beschermen. Hiermee wil het bedrijf klanten helpen veilig gebruik te maken van de cloud. Financiële details over de overname zijn niet bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *