Amazon stopt ondersteuning voor verouderde synchronisatie-apps

Amazon maakt bekend de ondersteuning voor oudere versies van zijn Amazon Cloud Drive synchronisatie-app stop te zetten. Versie 2.4.2 en eerdere versies worden op 1 augustus 2016 door Amazon gedeactiveerd. Wie zijn data automatisch wil blijven synchroniseren moet overstappen op Amazon’s nieuwe synchronisatie-tool: Amazon Drive.

Amazon DriveDit heeft Amazon bekend gemaakt aan gebruikers. De maatregel heeft geen impact op de Cloud Drive map op de machine van gebruikers of de data die is opgeslagen in Cloud Drive. Wel wordt data niet langer tussen beide locaties gesynchroniseerd. Om zeker te stellen dat data ook na 1 augustus 2016 probleemloos wordt gesynchroniseerd adviseert Amazon gebruikers zo snel mogelijk over te stappen op Amazon Drive.

Bij deze overstap adviseert Amazon eerst de Amazon Cloud Drive sync applicatie volledig te verwijderen. Vervolgens kan de meest recente build van Amazon Drive app worden geïnstalleerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *