Actuele ontwikkelingen en uitdagingen tijdens de Software Industry Conference

CEO’s, CTO’s, product managers, account managers en software development managers van diverse softwarebedrijven bespreken op 17 maart in Bussum de actuele ontwikkelingen en uitdagingen in de software industrie tijdens de Software Industry Conference. Ontdek samen met 150 collega’s uit de Nederlandse software industrie wat de laatste ontwikkelingen zijn, wat de grootste uitdagingen van dit moment zijn en welke ‘sleutels’ tot succes leiden in de software industrie. Daag uzelf uit met de visies van experts en actuele praktijkcases van bekende organisaties.
e Software Industry Conference

Het centrale thema van de Software Industry Conference is dit jaar: ’From Internal Innovation to External Acceleration; Keys for setting your software organization apart’ Op het event wordt ingezoomd op corporate development, ecosystems & professionalization, technology & innovation, research & development, software sales en marketing & distribution.

Keynote sprekers

Op het event komen verschillende keynote sprekers aan het woord, die u een vernieuwende visie bieden en ingaan op actuele trends en ontwikkelingen:

  • Jurriaan van Rijswijk, Games contribute to a transformative economy
  • Prof.dr.ir. Wil van der Aalst, Big Software on the Run: In Vivo Software Analytics Based on Process Mining
  • Ralf Timmer, Creating enterprise value by an international buy and build strategy
  • Hans Peter Bech, Selling information technology in the 21st century

Komt u ook op 17 maart?

Het event wordt 17 maart georganiseerd in het conference center Spant! in Bussum. Voor meer informatie over de conferentie kunt op terecht op de website van de Software Industry Conference. Het programma is hier te vinden. Een overzicht van alle sprekers op het event is hier beschikbaar.

Als relatie van CloudWorks ontvangt u deze persoonlijke uitnodiging met 100 euro korting! Registreer hier en gebruik de kortingscode SN16-CLWK-DCT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *