Ctac gaat alliantie aan met inRiver

Total Solution Provider Ctac kiest het moderne Product Information Management-platform (PIM) inRiver om zijn omnichannelportfolio verder uit te breiden. Op die manier helpt Ctac retailers om het complete (online)aankoopproces van klanten nog beter te stroomlijnen. Belangrijkste voordelen van het nieuwe systeem voor de klant zijn de gebruiksvriendelijkheid, de korte implementatietijd en de eenvoudige integratie met andere systemen. 

CTAC_LOGO_GRIJS_500x200Reden voor de nieuwe samenwerking van Ctac met inRiver is de stijging van het aantal digitale verkoopkanalen en de groeiende behoefte van Ctac-klanten voor het leveren van de beste productinformatie. Met het PIM-systeem van inRiver beheren retailers hun productinformatie op intuïtieve en efficiënte wijze, en delen zij relevante informatie eenvoudig via verschillende kanalen. Zo creëren zij een eersteklas onlinewinkelervaring en realtime informatie op elk verkoopkanaal.

Edward Haarmans, Country Director van inRiver Benelux: “We zijn verheugd samen te werken met een partij als Ctac. Als full-service provider in retail, wholesale en manufacturing is Ctac voor ons een interessante partner. Dankzij jarenlange ervaring, technische kennis en de rijke branche is Ctac zeer sterk in de integratie van inRiver met de ERP-, E-Commerce- en Mobility & Point-of-Sale-producten.”

Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac: “Vandaag de dag zoeken klanten altijd en overal naar informatie, mede mogelijk gemaakt door een toename in digitale verkoopkanalen en het gebruik van mobiele devices. Dit koopgedrag vraagt om een rijke, uitgebreide en snelle time-to-market en bovenal om consistente productinformatie om klanten te helpen de juiste aankoopbeslissing te nemen. Efficiënt en flexibel productgegevensbeheer is hierbij cruciaal, en met de PIM-oplossing van inRiver ondersteunen wij onze klanten hierbij optimaal. Dit sluit ook prima aan bij onze strategische beslissing om onze e-commerceactiviteiten verder uit te breiden, zoals we reeds eerder hebben geannonceerd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *