HP maakt enterprise software beschikbaar via AWS marketplace

HP stelt verschillende enterprise softwareoplossingen beschikbaar voor Amazon Web Services (AWS). Het gaat om HP StormRunner Load, HP Loadrunner, HP Vertica OnDemand en HP Vertica Amazon Machine Image voor AWS. De oplossingen helpen gebruikers bij het testen van applicaties en het analyseren van big data op AWS. De oplossingen zijn beschikbaar via de AWS marketplace.

HPHP StormRunner Load en HP Loadrunner voor AWS maken performance testoplossingen mogelijk die Agile ontwikkelteams helpen bij het vergroten van de applicatiekwaliteit en versnellen van de levering via een schaalbaar platform. HP Vertica OnDemand en HP Vertica Amazon Machine Image voor AWS zijn big data analyseoplossingen. De oplossingen geven klanten de mogelijkheid gebruik te maken van het HP Vertica datamagazijn en analysemogelijkheden in AWS cloud- en hardware omgevingen te optimaliseren.

 

Klanten van Amazon Web Services kunnen de performance testing oplossingen van HP via de AWS Marketplace aanschaffen. AWS gebruikers kunnen HP LoadRunner tegen een uurtarief gebruiken en betalen als ze hun AWS resources schalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *