CallHosted implementeert schaalbare HP Flexible Capacity

CallHosted kiest voor de flexibele pay-per-use service HP Flexible Capacity als onderdeel van de implementatie van een nieuwe HP ConvergedSystem 240-HC StoreVirtual toepassing. HP Flexible Capacity zorgt dat de cloud communications provider Callhosted storage capaciteitsbehoeften snel kan schalen. Met de oplossing kan CallHosted opschalen aan de hand van toekomstige groei, sterke toename van vraag of nieuwe projecten.

HPCallHosted biedt communicatieoplossingen via gevarieerde modellen om aan specifieke klantbehoeften te voldoen. Het gaat hierbij om hardware op locatie, hosted vanaf het datacenter, gevirtualiseerd met VMware, vanaf een eigen cloud of een hybride oplossing. Voor het Nederlandse MKB lanceerde Mitel en T-Mobile recent de Cloud & Clear vaste en mobiele cloud communications service, via het nieuwe OnePluz cloud initiatief van CallHosted. Onder andere hierdoor heeft CallHosted behoefte aan een schaalbaar platform voor het hosten van virtuele machines.

HP Flexibility Capacity biedt bedrijven een nieuwe manier om op locatie de infrastructuur af te nemen en te beheren, met de flexibiliteit en kostenefficiëntie van publieke cloud resources. De oplossing valt binnen het Datacenter Care portfolio van HP, gericht op klanten die behoefte hebben aan flexibele IT inkoopmodellen. HP Flexible Capacity, gekoppeld aan HP ConvergedSystem 240-HC StoreVirtual System, geeft CallHosted de mogelijkheid klanten te voorzien van een schaalbare architectuur. Dit software-defined datacenter in-a-box vereenvoudigt de implementatie van een virtuele infrastructuur door compute, storage, hypervisor en beheermogelijkheden te combineren. HP Flexible Capacity biedt een transparante virtuele machine switch tussen nodes, systemen en sites voor zorgeloos disaster recovery. HP 2700 StoreOnce Backup Systems zorgt voor veilige dataverplaatsing over de enterprise.

One Response to CallHosted implementeert schaalbare HP Flexible Capacity

  1. CallHosted implementeert schaalbare HP Flexible Capacity: CallHosted kiest voor de flexibele pay-per-use servi… bit.ly/1LZGKY6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *