Cyso lanceert publieke OpenStack cloud

Cloud Computing

Cyso Managed Hosting lanceert één van de eerste publieke OpenStack clouds van Nederland. Vanaf 25 september is deze Infrastructure as a Service (IaaS) dienst beschikbaar onder de naam Fuga. De nieuwe cloud dienst is ondergebracht in datacenters in Amsterdam en maakt het mogelijk om hostinginfrastructuur volledig te schalen naar behoefte en het verbruik hierdoor aan te laten sluiten op het bedrijfsresultaat.
Het Fuga platform is gebaseerd op het opensource project OpenStack. Fuga maakt gebruik van de meest recente versie van het OpenStack platform. Bovendien is er voor aanvullende ondersteuning van de dienst een community support portal in het leven geroepen. Het Fuga platform uitgerust met SSD storage en snelle netwerkinfrastructuur. Gebruikers kunnen de public cloud infrastructuur beheren en automatiseren via een web interface en de publieke OpenStack API.

Het platform is zes maanden lang getest tijdens een bètatestperiode. Dinsdag 8 september vond de soft launch plaats. Het platform wordt op 25 september publiekelijk gelanceerd op een launchparty op het kantoor van Cyso in Alkmaar.

2 Responses to Cyso lanceert publieke OpenStack cloud

  1. ISPNieuws schreef:

    Cyso lanceert publieke OpenStack cloud bit.ly/1KDtFny

  2. Cyso lanceert publieke OpenStack cloud: Cyso Managed Hosting lanceert één van de eerste publieke OpenStack clo… bit.ly/1KDrlNm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *