HP grootste speler op markt voor cloud infrastructuur

HP was in het tweede kwartaal van 2015 de grootste speler op de wereldwijde markt voor cloud infrastructuur. Het bedrijf heeft een marktaandeel van 13% in handen en blijft hiermee Cisco (12,5%) net voor.

Dit blijkt uit onderzoek van Synergy Research Group. Het marktaandeel van HP en Cisco was in het eerste kwartaal van 2015 nog gelijk. In het tweede kwartaal heeft HP echter een kleine voorsprong op zijn concurrent weten te realiseren. In het derde kwartaal van 2014 was Cisco nog de grootste partij.

HP en Cisco hebben wat betreft marktaandeel een forse voorsprong op andere spelers in de markt. Andere belangrijke spelers zijn Microsoft, Dell, IBM, EMC, VMware, Lenovo en Orace. Alleen Microsoft, Dell en IBM komen echter boven de 6% marktaandeel uit.

HP was in het tweede kwartaal de grootste speler op de markt voor cloud infrastructuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *