Ctac sluit partnership met ANCILE

Ctac bundelt zijn krachten met ANCILE Solutions, wereldwijd toonaangevend in oplossingen voor software adoption. In dit value-add reseller-partnership (VAR) willen de bedrijven samen klanten helpen bij de user adoption van softwareapplicaties.

AncileMet ANCILE uPerform en ANCILE uAlign biedt Ctac zijn klanten de juiste tools en hulpmiddelen om applicatiekennis op de juiste manier op collega’s over te brengen. Zo stelt de software hen in staat zelf e-learningmodules, simulaties of ander lesmateriaal te ontwikkelen en de vinger aan de pols te houden bij het leerproces. Op deze manier zijn deelnemers beter voorbereid op hun doel: kennisoverdracht en -borging.

“Ctac is een belangrijke leverancier in zowel de SAP als de Microsoftmarkt, en we zijn dan ook enthousiast over dit partnership”, zegt Frank Lonergan, CEO van ANCILE. “Allebei richten we ons op het realiseren van langetermijnadoptie van oplossingen bij klanten. We hebben zelfs al een groot aantal gezamenlijke klanten. We verwelkomen Ctac graag in ons snelgroeiende portfolio met VAR-partners.”

“Onze klanten willen meer dan slechts de initiële adoptie van technologie. Ze kijken juist verder dan dat, zodat medewerkers ook bij bijvoorbeeld veranderingen in het bedrijf en de personeelssamenstelling op een efficiënte manier gebruikmaken van de nieuwe oplossing en hun oude manier van werken achterwege laten”, zegt Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac. “In onze ogen is de ANCILE-software essentieel voor user adoption.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *