Heineken en ThyssenKrupp stroomlijnen HR-processen met SAP SuccessFactors

Heineken en ThyssenKrupp implementeren SuccessFactors, de cloudgebaseerde HR-oplossing van SAP. De multinationals stroomlijnen hun HR-activiteiten met de oplossing.

SAPHeineken heeft meer dan 81.000 medewerkers wereldwijd. De multinational beschikt over 160 brouwerijen in 70 landen. Voor de ondersteuning van hun nieuwe wereldwijde HR-strategie kiest het bedrijf voor SAP SuccessFactors Employee Central. De oplossing zorgt voor een standaardisering van alle HR-data en -processen, waardoor Heineken het maximale uit hun personeelsbestand haalt.

ThyssenKrupp is een industriële groep met 155.000 medewerkers in bijna 80 landen. De van oorsprong Duitse organisatie kiest SAP SuccesFactors Employee Central voor het standaardiseren en harmoniseren van de wereldwijde HR-activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.