Polycom introduceert zakelijke mediatelefoons voor kleine werkplaatsen en gemeenschappelijke ruimtes

Met als doel om voor elk bedrijf makkelijke samenwerkingservaringen van hoge kwaliteit te ontwikkelen, voegt Polycom twee nieuwe, betaalbare, toegankelijke bureautelefoons aan zijn marktleidende portfolio van spraakoplossingen toe.

Communicatie tussen collega’s, leveranciers en verkopers is de kern van elk bedrijf, en de focus op de boodschap in plaats van de technologie erachter is van groot belang om productieve gesprekken te kunnen voeren. Polycoms serie van VVX zakelijke mediatelefoons staat bekend om haar makkelijk te gebruiken ontwerp en ongeëvenaarde spraakkwaliteit voor duidelijke, ononderbroken gesprekken. Net als hun voorgangers werken de nieuwe Polycom VVX 101- en Polycom VVX 201-telefoons met verschillende verenigde communicatieplatforms en zijn ze ontworpen voor elke organisatie, ongeacht de grootte en het budget.

De nieuwe Polycom VVX 101 zakelijke mediatelefoon is een betaalbare oplossing voor kleine kantoren en thuiswerkplaatsen, lobby’s en gedeelde werkplekken – overal waar mensen behoefte hebben aan een eenvoudige telefoon met slechts één lijn. De Polycom VVX 201 zakelijke mediatelefoon is ontworpen voor organisaties die op zoek zijn naar een kosteneffectieve telefoonoplossing, en die behoefte hebben aan twee lijnen en een breed scala van bedrijfstelefoniefuncties. Beide toestellen bieden levensechte gesprekken dankzij Polycoms marktleidende HD voice-, Polycom Acoustic Clarity– en Polycom Acoustic Fence-technologie. Ze hebben een uitstekende geluidskwaliteit en zorgen voor lawaaivrije, echovrije gesprekken die net zo natuurlijk klinken als wanneer je er echt zou zijn.

“Polycom blijft zich inzetten voor de beste spraakkwaliteit voor duidelijke communicatie, en heeft begrip voor elke prijsklasse”, zegt Ashan Willy, Senior Vice-President Worlwide Product Management & Systems Engineers van Polycom. “De Polycom VVX 101 en Polycom VVX 201 breiden Polycoms zakelijke-mediatelefoonsportfolio uit en weerspiegelen direct onze visie om de menselijke samenwerking te versterken met op standaarden gebaseerde oplossingen die open en toegankelijk zijn. Met de juiste combinatie van technologie, mensen en processen kunnen organisaties hun productiviteit verbeteren, hun innovatie stimuleren en hun concurrentievoordeel aanscherpen.”

De Polycom VVX 101- en Polycom VVX 201-telefoons hebben een intuïtieve gebruikersinterface, waardoor ze voor iedereen makkelijk te gebruiken zijn. Ze zijn ontworpen om installatie, configuratie en upgrades zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Beheerders houden makkelijk toezicht op een groot aantal telefoons binnen de organisatie en beheren die met behulp van Polycom Zero Touch Provisioning en web-based configuration.

De Polycom VVX 101 en Polycom VVX 201 zakelijke mediatelefoons werken samen met een breed scala van SIP call control platforms en integreren met derdepartij-web-based UC en productiviteitstoepassingen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.