HP breidt Converged Infrastructure Portfolio uit en gaat samenwerking aan met Arista Networks

HP breidt zijn zijn Converged Systems producten uit. Het bedrijf komt onder andere met het HP OneView 2.0 management platform, kondigt een samenwerking aan met Arista Networks en een lanceert reeks nieuwe workload geoptimaliseerde referentie-architecturen.

HPVolgens IDC maakt meer dan 30% van de gebruikers zich zorgen over vendor lock-ins of het feit dat nieuwe systemen niet in huidige infrastructuren en beheertools passen. Organisaties proberen hun datacenters af te stemmen op specifieke workload- en applicatievereisten. Daaruit ontstaat de behoefte aan een geconvergeerde infrastructuur waarmee gebruikers storage, networking en compute kunnen stroomlijnen. Dit zorgt voor efficiëntie en financiële voordelen, waarbij huidige IT investeringen worden beschermd.

Mee groeien in een snelgroeiende omgeving

“HP helpt gebruikers graag bij het transformeren naar een op open systemen gebouwde hybride infrastructuur”, aldus Ric Lewis, senior vice president en general manager HP Converged Data Center Infrastructure. “Door het bereik van onze HP Converged Data Center Infrastructure uit te breiden, geven we onze gebruikers de benodigde keuze om de behendigheid en flexibiliteit van hun infrastructuur te verhogen en om mee te groeien in een snelgroeiende omgeving.”

Het beheer speelt nog steeds een belangrijke rol in het moderne datacenter, De complexiteit van de tools en de handmatige processen vertragen de IT service roll-outs en zorgen voor inefficiëntie. HP OneView verenigt processen, user interfaces (UI’s) en de application programming interfaces (API’s) voor HP server, storage en Virtual Connect networking devices. Met HP OneView 2.0 besparen gebruikers tijd en verminderen ze errors door server change management te automatiseren.

Server profile templates

Nieuwe server profile templates maken het makkelijk om firmware en basislijnen te bepalen. Dit geldt ook voor server, LAN en SAN instellingen op één plek en zorgt voor constante provisioning of het updaten van de instellingen voor meerdere keren. Bovendien zorgt new profile mobility ervoor dat het mogelijk is om te migreren en herstellen van workloads van verschillende server platform types, configuraties en generaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *