Magic Software lanceert Magic xpa 3.0

Mobiele toepassingen worden voor veel bedrijven steeds belangrijker. Ondernemingen hebben dan ook een omgeving nodig die kan opschalen voor big data en het ontwikkelen van apps versnelt. Magic Software speelt hierop in met Magic xpa 3.0.

Magic SoftwareVoor het Magic xpa Application Platform is geen programmeerkennis nodig. Gebruikers kunnen namelijk op basis van metadata de gewenste functionaliteit configureren. Daarnaast kunnen organisaties kostenbesparingen realiseren bij het ontwikkelen en in gebruik nemen van mobiele en desktop-apps. Gebruikers kunnen op basis van dezelfde businesslogica, ofwel een eenmalige beschrijving van de gewenste functionaliteit, voor zowel iOS, Android als Windows applicaties creëren.

Messaging-laag lost zelf problemen op

De messaging-laag in Magix xpa 3.0 is gebaseerd op het In-Memory Data Grid, dat in staat is om zelf eventuele storingen en problemen op te lossen. Dankzij de elastische schaalbaarheid kunnen apps grote hoeveelheden gebruikers en transacties aan. De ingebouwde automatische distributie ervoor dat ontwikkelaars zich kunnen richten op de juiste businesslogica en zich niet druk hoeven te maken om problemen binnen de load balancing.

Een nieuwe, op Visual Studio-gebaseerde Form Designer biedt een vertrouwde en intuïtieve gebruikservaring. Dankzij de Enhanced Expression Editor is het ontwikkelen en doorzoeken van zogeheten expressions sneller en eenvoudiger. Met Mobile Form Preview zien ontwikkelaars hoe hun apps ogen op verschillende mobiele apparaten, wat de time-to-market versnelt. Aanvullende offline encryptie van databases vergroot de veiligheid van apps.

Ondersteuning voor Big Data en Fast Data

Applicatiedata kan naar een in-memory-ruimte worden gestreamd, waardoor apps beter presteren. Het maakt apps ook geschikt voor een snelle verwerking van big data-transacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *