Polycom en Microsoft introduceren nieuwe serie videosamenwerkingsoplossingen voor Skype for Business

Polycom en Microsoft breiden hun samenwerking uit met een nieuwe serie videosamenwerkingsoplossingen van Polycom, speciaal  ontworpen voor Skype for Business. De naam van deze serie is Polycom RoundTable. Het eerste toestel  in deze serie is de Polycom RoundTable 100, een betaalbare en gebruiksvriendelijke video-oplossing voor gebruik door meerdere personen, waarmee mkb’ers en teams met Skype for Business en Microsoft Lync 2013 een rijke samenwerkingservaring beleven, inclusief samenwerking via spraak, video en content door simpelweg in te loggen met hun Skype for Business-account. De RoundTable 100 is in slechts een paar minuten te installeren en klaar voor gebruik. De oplossing vereist geen zakelijk domein of on-premise infrastructuur. Zo is het gebruik eenvoudig en is hulp van een IT-afdeling niet nodig. 

De organisaties laten ook weten dat de Polycom CX-serie van videosamenwerkingsoplossingen – waaronder het Polycom CX8000 room system, de Polycom CX5100– en de Polycom CX5500 unified conferencing-systemen – ook deel gaan uitmaken van de Polycom RoundTable-productserie. Samen zijn deze producten onderdeel van Polycoms en Microsofts inspanningen om de wereldwijd meer dan vijftig miljoen vergaderkamers in alle vormen en maten het digitale tijdperk in te loodsen, zodat samenwerking voor bedrijven van elke omvang beter wordt. Polycom VVX business media phones worden de eerste telefoons die toekomstige cloud-spraakdiensten ondersteunen als onderdeel van Microsoft Office 365.

“Microsoft en Polycom hebben een gedeelde visie over het faciliteren van samenwerkingservaringen die klanten helpen afstanden te laten verdwijnen. We breiden nu onze oplossingen uit, die mkb’ers maar ook grote bedrijven laten profiteren van videosamenwerking”, zegt Peter Leav, President en CEO van Polycom. “Onze samenwerking met Microsoft is nog nooit zo hecht geweest en heeft door de jaren heen de marktvraag naar samenwerkingservaringen die klanten helpen succesvol te zijn, zeker aangewakkerd.”

Polycom en Microsoft coöpereren al meer dan tien jaar om samenwerken voor hun klanten makkelijker en intuïtiever te maken. Sinds Microsoft de unified communications-markt betrad, heeft Polycom een breed spraak-, video- en contentportfolio ontwikkeld, dat integreert met en goedgekeurd is door Microsoft. De RoundTable-oplossingen zijn een toevoeging op Polycoms portfolio van meer dan veertig bestaande oplossingen die integreren met Lync en Skype for Business.

“Samenwerking is een vereiste voor productiviteit en mensen hebben oplossingen nodig, die net zo werken als zijzelf – op verschillende locaties en toestellen”, zegt Zig Serafin, Corporate Vice-President Skype Business Services Group van Microsoft. “In ons langdurige partnership met Polycom delen we het doel van het leveren van samenwerkingservaringen die de manier verandert waarop mensen werken. De RoundTable 100 is weer een belangrijke stap om organisaties van elke omvang te helpen dat doel te realiseren.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.