Information Builders maakt maatwerk mogelijk in WebFOCUS BI Portal

Cloud Computing

Information Builders biedt klanten de mogelijkheid WebFOCUS BI Portal voortaan in hoge mate aan te passen op de eigen behoefte. Dit moet bedrijven beter ondersteunen bij het nemen van beslissingen en de ontwikkelkosten van Software-as-a-Service (SaaS) voor alle aandeelhouders verlagen.

WebFOCUS BI Portal biedt gebruikers toegang tot een reeks webontwikkeltools die vergeleken kunnen worden met de tools waarmee veel populaire consumentenapplicaties zijn gebouwd die Business Intelligence (BI)- en IT-professionals gebruiken om prachtige webcontent af te leveren. WebFOCUS is een flexibel en schaalbaar BI en analytics platforms dat organisaties helpt concurrentievoordeel te realiseren door mensen met behulp van informatie betere beslissingen te laten nemen.

Time to market minimaliseren door samenwerking

Ontwikkelaars, IT-professionals en eindgebruikers werken in de tools van het WebFOCUS BI Portal nauw samen om de time to market voor BI en analytische oplossingen te minimaliseren. Ontwikkelaars kunnen een BI content raamwerk op zetten, BI- en eindgebruikers kunnen content creëren en eindgebruikers kunnen de wijze waarop zij deze content bekijken naar wens aanpassen.

Dashboards kunnen in de WebFOCUS BI Portal worden gepersonaliseerd. Gebruikers kiezen de elementen die het best aansluiten op hun specifieke behoefte en creëren hiermee hun eigen portalpagina’s. Dit proces is zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt om de IT-afdeling zoveel mogelijk te ontlasten. De portal moet een ‘appwinkel-achtige experience’ bieden voor het vinden, bekijken en gebruiken van BI-content zoals dashboards, visualisaties, rapporten, tabellen, grafieken, kaarten en interactieve InfoApps. Information Builders wil hiermee BI- en analytische content beschikbaar maken voor minder gebruikers zonder directe ondersteuning van bedrijfsanalisten en de IT-afdeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.