Proact implementeert EMC VSPEX-oplossing bij Stichting Montessori Scholengemeenschap Amsterdam

Stichting Montessori Scholengemeenschap Amsterdam (MSA), een scholengroep voor voortgezet montessori-onderwijs in Amsterdam, kiest voor Proact voor het leveren en implementeren van een nieuwe EMC VSPEX-oplossing voor de vier scholen.

proactDe totaaloplossing bestaat uit twee EMC VNX-systemen inclusief Cisco-netwerkcomponenten en Hyper-V-virtualisatie van Microsoft. De systemen op dit nieuwe pre-validated, gestandaardiseerde platform zijn op elkaar afgestemd.

“De vraag naar converged datacenter infrastructure-oplossingen begint ook in het publieke segment toe te nemen. Men is ook hier op zoek naar efficiëntie en effectiviteit in het datacenter. Met de gekozen EMC VSPEX-oplossing verzekert de Stichting Montessori Scholengemeenschap Amsterdam zich van een schaalbaar en flexibel platform dat geschikt is voor diverse applicaties en vele duizenden gebruikers. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking”, zegt Lucas den Os, Managing Director van Proact Netherlands.

One Response to Proact implementeert EMC VSPEX-oplossing bij Stichting Montessori Scholengemeenschap Amsterdam

  1. Bart de Lege schreef:

    favorited this.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *